Dobro došli na internet prezentaciju posvećenu Tivtu i okolnim mjestima. Samo na ovom mjestu možete pronaći i osjetiti stari duh Tivta kroz razne priče i fotografije koje su nastajale kako i sam grad. Iako jedan od najmlađih primorskih gradova Tivat obiluje bogatom i zanimljivom istorijom. Većina te istorije kao i lokalnih priča je zaboravljena ili izgubljena. Upravo je to i svrha nastanka ove prezentacije, spriječiti od zaborava sve ono što je izgradilo ovaj grad i učinilo ga onakvim kakav je danas.
Na sajtu možete pronaći veliki broj fotografija i raznih priča koje će vas vratiti u neko drugo vrijeme, među neke druge ljude. Vjerujem da će se većina vas pronaći među njima.

Ova prezentacija je nastala isključivo na moju ličnu inicijativu, i u toku nastanka i rada naišao sam na veliku podršku ljudi koji je posjećuju i podržavaju. Neki od vas su mi pomogli tako što su mi poslali svoje priče, a neki su slali fotografije. Hvala svima koji pomažu da napravimo zavidnu kolekciju kojom malo koji grad može da se pohvali.

Autor:
Miško Kordić